BART

 

We hebben 64 gasten en geen leden online

Carnaval 2019

Prinsenraad wit 

"VAN  'T JAOR STEET CARNAVAL HOOG IEN 'T VAANDEL"

Carnaval  barst dit jaar weer los in ’t Land van Waoter en Wiend, zoals Pannerden tijdens carnaval heet. Prins Bart de 2e , adjudant Remco en hun gevolg gaan voorop in het  feestgedruis.

Op vrijdag 1 Maart is de start met een bezoek aan basisschool ’t Scathe. Met een heuse optocht door het dorp worden de jeugdprins en jeugdprinses thuis opgehaald. Vervolgens zijn er diverse optredens op school kan er even flink gehost zal worden. Aansluitend zal er in de middag een bezoek gebracht worden aan de oudste Waotermennekes en Waoterwiefkes bij "de Pannerd"

‘s Avonds wordt een bezoek gebracht aan jongerensoos de Duim. Tijdens het “Duimnaval” wordt de Prinsenraad geïnstalleerd. Dj Dennis zal er deze avond zeker een topavond van maken voor de jeugd van Pannerden en omstreken.

Zaterdag 2 Maart is er een Carnavalsmis in de Martinuskerk welke uiteraard geheel in het teken van carnaval staat. Het koor Pur Sang en de carnavalsvereniging verlenen hun medewerking.. De dienst begint om 18:30 uur. Aansluitend gaat men naar residentie de Oude Waal, waar het gezellig Apres skiën word tijdens “CARNAVAL de APRES SKI”. Vanaf 20:01 uur zal de zaal geopend zijn. De muziek van deze avond zal in handen zijn van DJ Deprado. De entreeprijs bedraagt €7,50.

Op zondag 3 Maart is de carnavalsoptocht. Inschrijven kan bij residentie de Oude Waal, tussen 12:00 en 13:00 uur. Om 13:41uur, na het overhandigen van de sleutel door een afgevaardigde van B&W Zevenaar aan Prins Bart 2e , zal de optocht door het dorp van start gaan. Aansluitend is er een After party met DJ Deprado bij residentie de Oude Waal. Hier zal ook de prijsuitreiking zijn van de optocht en loterij.

Maandag 4 Maart is de residentie de Oude waal vanaf 11:00u geopend voor het Frühshoppen en om 14:00 start het programma voor de jongste Waotermennekes en Waoterwiefkes. Een middag gevuld met vermaak voor jong en oud (zie Programma). Ook is er wederom de opa en oma dag. Om 1815 word er een rammel optocht gehouden en vervolgens om 19:00 uur zal "het Assekruus" worden uitgereikt door President & Kroegbaas. Na een woordje van President en Prins zal de bachus worden verbrand met een heuse vuurwerkshow. Aansluitend zullen we onder de noemer "naoblusse" terug keren naar de residentie. Daar zal deze avond de orde van Paanderse prinsen worden uitgereikt aan oud-prins Pascal de 1e .

 

logo4 

Facebook

                                                                                          facebook icon

Ambassadeur

DLHG logo